Meer

Ik ben werkzaam binnen een flink netwerk van professionals. U kunt hierbij denken aan trainers, therapeuten, financieel economisch deskundigen, managers en P&O deskundigen. Professionals, waarbij ik overtuigd ben van hun kwaliteit en altijd geniet van de samenwerking. Daarmee is het mogelijk diverse expertise in te schakelen en een op maat gesneden ontwerp te maken van een product die aansluit bij uw vraag. Een voorbeeld is een Management Development traject.
Op het gebied van training is met dit netwerk een spectrum aan mogelijkheden beschikbaar qua vormgeving. Voorbeelden hiervan: teamcoaching middels outdooractiviteiten, Managerstraining innerlijke kracht en overtuiging  door middel van het werken met bordercollies en schapen.
Zoekt u gerust contact om de verschillende mogelijkheden door te spreken. Ik werk o.a. samen met de volgende partners:


'd Ambrises & Whitemoorborders
Ron Rogaar en Caroline Visser zijn professionals in de fok van schapen en bordercollies. Daarnaast verzorgen zij demonstraties en training in het schapen drijven. Zij beschikken over een grote kudde schapen in prachtige natuur. De uitgebreide kennel met bordercollies, in combinatie met de schapen, biedt een scala aan mogelijkheden om een effectieve training te organiseren. Het werken met de honden en de schapen houdt u de spiegel voor op een hele bijzondere wijze!

Jong & Arkel
Al vele jaren werk ik met succes samen met Willem de Jong en Paul van Arkel. De mogelijkheden qua aanbod zijn veelzijdig. U kunt denken aan outdoor-activiteiten maar ook therapie, systemische coaching of training gericht op fysieke weerbaarheid.

Gerrit van Deutekom
Gerrit van Deutekom is een zeer ervaren trainer, coach en organisatieadviseur. In samenwerking met Gerrit ontstaan vele mogelijkheden op het gebied van training, coaching en managementdevelopment. Gerrit heeft ruime ervaring op bestuurlijk niveau en weet goed met welke dynamiek een organsiatie te maken heeft wanneer er veranderingen of fusies gaande zijn.

Janita Gorte
Janita Gorte is een ervaren interimmanager/bestuurder in de gezondheidszorg. Janita is in staat om een gezonde bedrijfsvoering neer te zetten en dit te combineren met een stimulerende omgeving waar medewerkers zich ontwikkelen. In de samenwerking met Janita zijn combinaties mogelijk van een interimbestuurder en gerichte training en coaching.

Door de expertise van bovenstaande partners te combineren ontstaat een krachtig aanbod om de gewenste verandering of ontwikkeling te realiseren!